Däckförvaring

När däcken förvaras på vårt däckhotell håller de längre.

Du sparar dessutom tid, plats och besvär med däckhanteringen.

Däcken måste skyddas mot direkt solljus. Däcken måste även skyddas mot fukt och för hög värme.

Boka däckförvaring hos oss!

Vi ansvarar för era däck och att vi hittar en bra tid för nästa däckbyte. I god tid innan hör vi av oss via mail och telefon för att stämma av när det passar bäst.

Vid inlämning av dina däck kontrollerar vi alltid däckdjup, däckets skick och allmän information. Om vi upptäcker att skicket på dina däck är dåligt under någon av våra kontroller tar vi kontakt med dig i god tid innan däckbytet och stämmer av kommande däckbehov.

Däckhotellet kontrollerar lufttrycket, vilket är viktigt för att däcken ska hålla längre. Däckhotellet kan också balansera hjulen inför nästa säsong.

Rengöring av däcken innan förvaringen i däckhotellet sker i en däckrengöringsmaskin och ingår alltid för våra däckförvaringskunder.

Skulle du behöva nya däck till nästa säsong ordnar vi det. Våra däckförvaringskunder erbjuds alltid nya däck till ett förmånligt pris i god tid innan nästa säsongsbyte.  När det sedan är dags att skifta däck så har vi redan monterat dem och bytet går lika snabbt som ett däckbyte.

Köper ni era nya däck hos oss ingår alltid ventilbyte, balansering och montering.

Vi garanterar att era däck kommer behandlas på bästa sätt under däckförvaringen hos oss.

När däcken förvaras på rätt sätt håller de längre. Rätt luftfuktighet och små temperaturvariationer är detaljer som förlänger livslängden hos däcken.

Däckgruppen

Däckhotell

Däckhotell

 

 

 

 

Kontakta oss för priser och mer information.

Hitta hit, klicka här